Dilek ASLAN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyaset akademisi dersi vermek için geldiği memleketi Rize’de bir dizi gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; hac’dan dönen Çaykur Genel Müdürü Ekrem yüce’yi makamında ziyaret ederek, hac vazifesi ve Çaykurda ki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Karaosmanoğlu’nun Yüce’yi ziyaretine, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Burak Çakıroğlu ile kalabalık bir misafir topluluğu katıldılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; Memleketim Rize’de bulunmaktan çok mutluyum. Kıymetli Genel Müdürümüz, arkadaşımızın hac farizasını yerine getirmesi nedeniyle ve kurumundaki başarılı çalışmaları doğrultusunda kendisini tebrik ediyorum. Çay ve Çaykur Rize’mizin olmazsa olmazlarındandır. Sayın Yüce; Çay çeşitlerine bölgenin ve Rize’nin ismi ile özdeşleşmiş isimleri yeni çay ürünleri üreterek bu isimleri hem ülkemiz genelinde ve dünya çapında tanınması için büyük yenilikler yapmıştır. Bu önemli bir değişimdir. “diye konuştu.

Genel Müdür Yüce’de;” Türkiye’mizin sayılı başarılı Büyükşehir belediye başkanlarından dolan; Sayın Karaosmanoğlu memleketi Rize’mizde aramızda görmekten büyük şeref duyduk. Kent ödülüne ve yılın en başarılı Büyükşehir belediye başkanı ödüllerine sahip başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyorum. Ziyaretine şahsim ve kurumum çalışanları adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: HABER MERKEZİ