29 Mart Mahalle İdareler seçiminde Çayeli Belediye Başkanı iken 2. defa aday olan ve bu göreve yeniden seçilen Rıza Çakır seçim sürecinde çalışmalara katılan Ak Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Kültür Merkezinde yapılan programda Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolu üyeleri ile çoğunluğu bayanlardan oluşan partililer katıldı.

Organizasyonda bir konuşma yapan Belediye Başkanı katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi. Kadın kolları adına resmi bir görevi olmadığı halde gönülden bizler için nasıl çalıştığını kimlerin çalıştığını çok iyi biliyor asla unutmayacağız. Bu arada gençlik kollarında büyük gayretlerle mücadele eden kardeşlerime ilçe yönetim kuruluna ve gönüllü dostlarımıza da şükranlarımı arz ediyorum. Geçmiş 5 yıla baktığımızda Çayeli’miz 5 yıl önce ne haldeydi bu ne halde Allah’a hamd ediyoruz. Mevla’ya şükrediyoruz ki sizleri utandıracak yüzünüzü kara çıkaracak her hangi bir şey yapmadık. Bu güzel görünümlü Çayeli’mizi başta saygıdeğer başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin destekleriyle, Saygı değer başbakan yardımcımız Hayati Yazıcı beyin destekleriyle siyasi teşkilatlarımızın gayretleriyle omuz omuza vererek Ankara-İstanbul arasında mekik dokuyarak gece gündüz çalışarak güzel bir ilçe meydana getirdik. Bu nu Çayeli 3 sonra 4 sene sonra gelenler daha iyi anlıyorlar.

Seçim sürecinde yaşanan gelişmelerle ilgilide şunları söyledi.”Birileri menfaati uğruna birileri dışlanmışlık uğruna birileri siyasi mevta olmuş tarihin yapraklarına gömülmüş belki fırsat olur tekrar siyaset yaparım deyip meydana çıkan insanlar. Hiçbir özellikleri yok Çayeli’ne verecek hiçbir şeyleri yok olmamasına rağmen ciddi bir mücadele içine girdiler. İyi çalıştılar nasıl çalıştıklarını birçok iyi biliriz. Gece neler olur gündüz neler oldu. Yalan ve iftiralarla dolu bir seçim süreci yaşadık. Bizde yalan yoktu iftira yoktu hizmet vardı sevgi vardı hoş görü vardı bunu gören Çayeli halkı ciddi derecede desteğini verdi ve bizleri zafere ulaştırdı. Çayeli’nde yaşayan her iki seçmenden biri bizlere oy verdi. Şükranlar Çayeli’ne teşekkürler Çayeli” dedikten sonra birçok alanda danışmanım dediği eşi Sebahat Çakır’a da özel bir teşekkür etti.” Programda daha sonra Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine Belgeleri verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından katılımcılar oluşturdukları horon halkalarıyla bol bol eğlendiler.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Editör: HABER MERKEZİ