Çayeli Ak parti ilçe teşkilatları tarafından organize edilen aday tanıtım ve seçim yürüyüşü bugün yapıldı.

Ak Parti Çayeli ilçe teşkilatları tarafından Kültür Merkezinde aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda Çayeli belediye başkanı Rıza çakır bir konuşma yaptı. Başkan Çakır daha sonra belediye ve il genel meclis üyesi adaylarını tanıttı. Tanıtımın ardından belediye başkanı belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile çok sayıda partiliyle beraber şehirde sessiz yürüyüş düzenlendi.

Başkan Çakır Kültür Merkezindeki toplantıda konuşmasında rakiplerine yüklenerek iftira siyaseti yaptıklarını belirtti. 29 Mart günü Çayeli halkının bu iftiracılara gereken cevabı vereceklerini belirten Başkan Çakır, “seçim sürecinde birçok iftiraya maruz kaldık. Ama en son duyduğum iftira beni çok şaşırttı. Benim için mide kanaması oldu hastane yatıyor dediler. Bana geçmiş olsun diye gelenler oldu. Sorduğumda neden diye hastanede yatmışsınız dediler. Bunun yalan olduğunu anlattık onlara. Bunların işleri yalan üretmektir. İlçemize biz bir beş yıl daha neler katabiliriz düşüncesindeyiz. Onların öyle bir düşünceleri yok” dedi.

Gelecek beş yıl için önemli projelerimizin müjdesini sizlere vermek istiyorum diyen Başkan Çakır, “Hayati Yazıcı beyle doğal gazın Çayeli’nde gelme konusunda önemli çalışmamız oldu bunu yapmak projelerimiz arasındadır. Ayrıca ilçenin gelişmesi için çok önemli olacak Kupsa da bir eğitim Fakültesi konusunda çok ciddi girişimlerimiz oldu. Bu gerçekleşirse ilçemize 10 bin öğrenci gelemsi demek olacak ki buda ilçemizi her acıdan geliştirecektir.” Şeklinde konuştu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ