Trabzon'daki temaslarının ardından kara yolu ile Rize'ye hareket eden Başbakan Erdoğan, Of ve İyidere ilçelerinde konvoyu durdurarak kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

HORONLA KARŞILANDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon- Rize il sınırında havai fişek ve horon gösterileriyle karşılandı.


Burada durarak bir süre horon ekibini izleyen Başbakan Erdoğan daha sonra beraberindeki Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile birlikte horoncuların yanına giderek, sohbet etti.



Erdoğan, çevresindekilerin isteğini kıramayarak bir süre horon oynadı. Başbakan burada yaptığı konuşmada, hemşehrilerinden yerel seçimlere iyi hazırlanmalarını istedi.

Burada vatandaşlardan yerel seçimlerde AKP'ye destek vermelerini isteyen Erdoğan, Güneysu ilçesinde de vatandaşları selamlayarak, kısa bir konuşma yaptı.

AKP'nin Türkiye genelinde tüm il, ilçe ve beldelerde seçime gireceğini ifade eden Erdoğan, “29 Mart seçimlerine Güneysu çok farklı hazırlanmalı. Güneysu 29 Mart'ta Türkiye'ye örnek bir netice alacaktır” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, sık sık sevgi gösterisinde bulunan hemşehrilerinin, “Durma ilerle, çeteleri temizle” ve “Kahrolsun İsrail” şeklinde sloganları atmasına üzerine, şöyle konuştu:
“Mafyayla da çeteyle de hep beraber mücadelemiz sürüyor. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yürütme organı olarak yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki yargı da üzerine düşeni en adil şekilde, hukuka, hukukun üstünlüğüne uygun yerine getirecektir. Tabiİ şu anda kimseyi suçlu olarak değerlendiremeyiz, nitelendiremeyiz. Çünkü suç sabit oluncaya kadar biz biliyoruz ki herkes masumdur.”








PAZAR53

Editör: HABER MERKEZİ