Erdoğan konuşmasında, Afedersiniz ama attığınız temeller yarım yamalaktı, onları sağlama bindirerek şu devlet hastanesini biz bitirdik. Yetmedi şimdi ikinci devlet hastanesini bitiriyoruz. İlköğretim okullarından Fen Liselerine, Anadolu Liselerine kadar, hamdolsun Rize’mizi eğitim alanında sıçramalarla çok farklı bir noktaya taşıdık.

Çıkmış bir tanesi Rize’de yerel televizyonlarda konuşuyor; “Ne yaptılar ki” diyor. Eline diline dursun. Ne yaptılar ki. 14-15 yılda bitiremediğiniz şu sahil yolunu biz geldik söz verdik bitirdik.

BAŞBAKAN OLDULAR AMA ÜNİVERSİTE BİZE NASİP OLDU

Öbür tarafta Rizespor’umuzu tesisleriyle beraber farklı bir noktaya getirdik. Yıllar yılı siyasette hep makam devşirdiler, sürekli bakanlık yaptılar. Başbakan oldular ama Rize’ye bir üniversite kazandıramadılar o da bize nasip oldu.

KARANLIK İLİŞKİLER İÇİNDE

Farklı yerlerde, kapalı kapıların arkasında, ardında çeşitli oyunların içerisinde, hep farklı karanlık oyunların içerisinde, ilişkilerin içerisinde oldular. AK Parti iktidarıyla oynayacaklar. Geç o oyunları geç. Nerede olduğunun farkında olacaksın. Önce Rize’ye ne verdin onu konuş. Rize’ye ne verdik onu konuşalım. Onu da hemşerilerime özellikle hatırlatıyorum.

Ben inanıyorum ki, benim Rizeli hemşerim kadir kıymet bilir. Daha da adil olmasını istiyorum.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çayla ilgili olarak 'Ben hiç bir yerde çay fiyatı telaffuz etmemişimdir. Çayla ilgili yeni bir kanun çalışması gündemimizde yok. Bunların hepsi yalandır. Ülkemizin lehine olan bir şey varsa bunun adımını tüm hemşerilerimizle birlikte atarız' açıklamasını yaptı.
 
Editör: HABER MERKEZİ