Bizim yolumuzu siz çizdiniz, size ne söz verdiysek yerine getirdik devam edeceğiz. 8,5 Yıl öncesinde Nasıl bir Artvin vardı şimdi nasıl bir Artvin var

Şu Karadeniz Sahil yolunun dili olsada konuşsa. Can kurtaran tünelinin çalışmalarına başladık hiç aklınızdan geçmiş miydi? Barajlar bir taraftan devam ediyor bir taraftan açılışlarını yapıyoruz, bunlarla beraber Binlerce insan buralarda iş sahibi oluyor.

Eğitimde Sosyal güvencesi olmayan öğrencilere İlköğretimde erkeğe 35 kıza 40 lira Ortaöğretimde erkeğe 45 kıza 55 lira veriyoruz, evde özürlü çocuğu varsa asgari ücret ödüyoruz, Bizden önce üniversite öğrencilerine 45 Lira veriyorlardı şu anda 240 Lira veriyoruz. 

Şimdi eğitimde kara tahtaları kaldırıp yerine bilgisayar donanımlı akıllı tahta,internet ağı ile dünyaya bağlı olacak, çocuklarımıza 1'er adet elektronik kitap zengin, fakir ayrımı yapmasızın dağıtacağız. 4 Yıl içerisinde bu proje bitecek. 

ABD'de George Almanya'da Hans bunlardan yararlanıyorda benim Ahmet'im, Mehmet'im, Ayşe'm, Fatma'm bunlardan neden yaralanmasın? Eğitimde sıraların üzerine ücretsiz kitap veren kardeşiniz bunuda evelallah bunuda başaracak.

Artık herkes istediği hastaneye gidebiliyor, istediği eczaneden ilacını alıyor.

1990'lı yıllarda SSK'nın genel müdürü Bay Kemal'di.

 

 

Sağlıkta yaşadığımız o çileleri Bay Kemal çektirdi.

Hastaneler ameliyathaneler içler acısı haldeydi.

Sağlıkta bu adımları atarken para pul düşünmedik. Halkın sağlığı önemli dedik.

Çayda üreticimize enflasyonun çok üzerinde zam verdik.

Çaykur'u özelleştirir dediler, biz bilakis Çaykur'a yatırım yapıyoruz.

 

Editör: HABER MERKEZİ