12 Haziran da yapılacak olan genel seçimler için yurt içi mitinglerini devam eden Başbakan Recep Tayip Erdoğan Rize ye geliyor.

Başbakan yardımcısı Hayatı Yazıcı Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğinde yaptığı basın toplantısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan in 21. mitingini Rize de yapacağını söyleyerek” Tüm Türkiye’nin gözü Rize de olacak. Sayın başbakanımız kendi memleketinde Rizeliler ile bir araya gelecek. Başbakanımız cumhuriyet meydanından Rizelilere seslenecek. Tüm Rizelileri başbakana sahip çıkmaya meydana davet ediyoruz” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın mitingin dışında bir programı olmadığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Hayatı Yazıcı “ Rize de birçok açılış yapılması gereken hizmet binaları var, bunlardan en önemlisi Rize devlet hastanesi ancak tam tekmil olarak hizmete girmesini bekliyoruz. Seçim sonrası bu açılışlar yapılacak” dedi.

Yazıcı çay kampanyasının açılışı ile ilgili başbakanın açıklama yapıp yapmayacağı sorusuna ise “ Başbakanımızın kendi inisiyatifinde bu konuda sayın başbakanımız gerekli açıklamayı yapacak, Rize mitinginden sonra Giresun mitingine gidecek, Rize de her hangi bir programı yok” dedi.

Gazeteciler ve muhabirler derneğinde ki basın toplantısına AK Parti Rize 2 sıra milletvekili adayı Hasan Karal, il başkanı Hikmet Ayar, Rize millet vekili Lütfü Çırakoğlu ve partililer katıldı.


Editör: HABER MERKEZİ