İl Başkanı Hasan Karal`ın milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından AK Parti Rize il başkanlığı görevine getirilen Hikmet Ayar beraberinde Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Davut Birben, İl Genel Meclis Üyesi Aydın Bilsel ve yardımcılarıyla birlikte Genel Sekreter Ümit Hüseyin Güney`i makamında ziyaret etti.

İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmaların önemine değinen İl Başkanı Hikmet Ayar, özellikle son 6 yılda köylere yapılan 170 Milyon TL`lik yatırımla köylerde yaşanan sıkıntıların giderildiğini belirtti. Ayar, İl Özel İdaresinin hizmet ağının çok geniş olduğu ve dolayısıyla sorumluluğunun da o derecede büyük olduğunu kaydederek Genel Sekreter Ümit Hüseyin Güney`e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Ümit Hüseyin Güney, yeni görevinin getirmiş olduğu sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek 'il genel meclis üyelerimizin desteğiyle birlikte bugüne kadar yapılan hizmetleri önümüzdeki süreçte daha da arttırabilmek için gerekli gayreti göstereceğiz' dedi. Güney, İl Başkanı Hikmet Ayar`a yeni görevi için hayırlı olsun temennilerini iletti.
Editör: HABER MERKEZİ