29 Mart Yerel Seçimleri Sonrası Ardeşen Belediye Başkanlığını Tekrar Kazanan AKP’li Mümtaz Sinan’a MHP Ardeşen İlçe Başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu Tarafından Sert Eleştiriler Geldi.

MHP Ardeşen İlçe Başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu “Ardeşen belediyesi, 1995 yılından önce belediye başkanlığı yapmış kişilerin Ardeşen belediyesine kazandırmış oldukları arsaları satarak hayatlarını idame etmektedir” idiasında bulundu.

Hacısüleymanoğlu“Ardeşen’de eksik olan ne var derseniz çok şey var derim, yapılan bir şey var mı derseniz de hiçbir şey yoktur derim. Çok basit, üstünkörü ve pansuman tedavisi adı altında bazı çalışmalar yapıldı Ardeşen’de” dedi.

Ardeşen belediyesinin 2009 yılında 9 milyonluk bir bütçe harcaması gerçekleştirdiğini iddia eden başkan Hacısüleymanoğlu, “Bu bütçe harcamasının karşılığında Ardeşen’e kayda değer herhangi bir şey yapılmamıştır. Kötü yönetimden dolayı kaynaklar israf edildiğinden dolayı Ardeşen belediyesi şuanda bir çıkmaz içerisindedir” dedi.

Ardeşen belediyesinin hizmet konusunda öncelikli strateji geliştirmediğini ve bunun sonucunda kaynakların israf edildiğini belirten Hacısüleymanoğlu, Ardeşen belediyesinin başarısız bir portre çizdiğini söyledi. Seçimden bir yıl geçmesine rağmen, kamuoyunun % 90’nı,hatta kendi seçmenlerinin bile yönetimden şikâyetçi olduğunu ifade eden MHP Ardeşen ilçe başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu, “Ardeşen belediyesi ekibinin yeteli ve iyi değildir. Bu yetersizlik sonucunda hizmetler konusunda büyük bir eksiklik vardır. Ardeşen belediyesi,1995 yılından önce belediye başkanlığı yapmış kişilerin Ardeşen belediyesine kazandırmış oldukları arsaları satarak hayatlarını idame etmektedir” dedi.

Başkan Hacısüleymanoğlu ,“Ardeşen belediyesinin yalan dolanla Rize üniversitesine bağlı arsanın 12 dönümlük kısmına belediye hizmet alanı üretiyorum diye imar planı değişikliğiyle el koymuş ve üzerine tapu etmiştir iddiasında bulunarak, “Kamuoyunun sesi olarak Ardeşen belediyesi üzerine tapu ettiği bu arsayı geri iade etmelerini istiyoruz” dedi.

Ardeşen belediye başkanı Mümtaz Sinan’ın “Hükümetin kulağına fısıldadığımda bir milyon TL gelir” açıklamasına da değinen MHP Ardeşen ilçe başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu, “Bekliyoruz, sayın başkan ne zaman kulak üflemesi yapacak, ne zaman bakanların ve Başbakanın kulağına üfleyecek diye. Umarım sayın başkan o üflemeyi yapar da Ardeşen hizmete kavuşur” dedi.

Hacısüleymanoğlu son olarak Ardeşen ilçesinde en önemli sorunun trafik ve söz verilmemesi halinde herhangi bir çalışma yapılmayan sahil park projesi olduğunu vurguladı.

 

gelisimtv.com

Editör: HABER MERKEZİ