Dilek ASLAN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize’de Ak Parti Merkez ilçe başkanlığı için şimdiden aday furyası yaşanmaya başladı.

Ak parti merkez ilçe başkanlığında bulunan Ali Yazıcı dışında resmi olarak başkanlık adaylığını açıklayan adayların dışında iki üç aday ise nabız yoklamalarının ardından adaylıklarını açıklaması bekleniyor.

Ak Parti Rize Merkez İlçe başkanı Ali Yazıcı başkanlığı döneminde her zaman hizmetten adaletten yana olduğunu belirterek yaptığı açıklamasında “Elbet teşkilat içinden aday arkadaşlarımız olacaktır. Bizim yapmış olduğumuz görev hizmet görevidir. Bu güne kadar yaptığımız her görevi hizmet olarak gördük gönül bağıyla çalıştık. Hiçbir zaman ardımızda ihtilafa konu olacak olgular bırakmadık. Halkın yanında yer alarak bu güne kadar üstümüze düşen görevleri layıkıyla yerine getirdik. Bundan sonra teşkilatımız uygun gördüğü takdirde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Asla ayrım yapmadığımız gibi her fikirde ve düşüncede olan insanlara kapımızın her daim açık olduğunu belirtmek isterim. 24 ağustosta yapılacak kongrede resmi olarak açıklama yapan bir aday olduğunu biliyorum. Demokratik ülkelerde adayların çokluğu demokrasinin ne kadar güzel işlediğinin göstergesidir. Kararı 24 ağustosta teşkilat mensuplarımız kullanacakları oylarla belirleyecektir. Kimin daha iyi yapabileceğine kanaat getirdikleri adaydan yana tercihlerini kullanacaklardır. Bizleri uygun görmeleri halinde dün yaptığımız şaibesiz şeffaf hizmetlerimize yarında devam edeceğiz. Tercihleri farklı olduğunu düşünürsek tercihleri doğrultusunda kenetlenmemiz gerektiğini düşünüyorum. O zaman bir nefer gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongremize başbakanımızın katılacak olması şahsımı heyecanlandırıyor. Aynı zamanda çok ağırda bir yükü omuzlarıma aldığımı hissettiriyor. Yapılan güzel hizmetlere bizimde katkımızın olabilmesi için daha çok çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ