Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Bakırköy Belediye Başkanlığı teklifi yaptığı Abdurrahim Albayrak, “Siyaseti düşünmüyorum” dedi.

Galatasaraylılığı ve Mesut Yılmaz’a yakınlığı ile bilinen ve Başbakan Erdoğan’ın önümüzdeki yerel seçimlerde Bakırköy Belediye Başkanlığı adaylığı teklif ettiğine ilişkin olarak görüşlerini açıklayan  Albayrak, “Sayın Başbakan ile eskiye dayalı bir dostluğumuz var. Kendisi benim babamın yakın dostu, samimi dostu. Sayın Başbakan bana her zaman yakın davranmıştır. Belediye Başkanlığı döneminde de benimle yakın dostluğunu sürdürmüştür ve beni yalnız bırakmamıştır. Bu açıdan Sayın Başbakan ile görüşmem gayet normal ve doğaldır” dedi.

Albayrak, görüşmenin içeriği ile ilgili değerlendirme ve yorum yapmak istemediğini ve bu görüşmenin basına yansımasından dolayı da üzgün olduğunu da belirterek, “Nasıl duyuldu bilemiyorum?” dedi. Albayrak, teklifi doğrularken; “Ben siyaset yapmak istemiyorum. Bunu sayın Başbakanımıza da bildirdim. Bana daha önce de siyaset yapma teklifi gelmişti. Sayın Mesut Yılmaz, daha önce milletvekili adayı olmam için de teklifte bulunmuştu. Ama ben kabul etmedim. Benim yolum Galatasaray ve Mesut Yılmaz’dır. Bu nedenle böyle bir adaylığı düşünmüyorum” dedi.
Editör: HABER MERKEZİ