AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da Türkiye'de 80 yılda 6 bin kilometre bölünmüş yol yapıldığını, 19 yıllık AK Parti iktidarında bölünmüş yolun 30 bin kilometreye çıkarıldığını, önceki dönemle kıyaslandığında 400 yılda yapılabilecek hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Akbaşoğlu, Millet İttifakı'nın büyük bir yanlış içerisinde olduğunu ifade ederek "Bu milleti aldatma ittifakı var, kendilerine Millet İttifakı diyorlar ama yaptıkları sadece kurgu, kumpas, yalan, iftiradır. Bunların tam ismi milleti kandırma, milleti aldatma ittifakıdır. İşin özü budur. Kendilerine 'İYİ' diyen bir partinin grup başkanvekili, şehit ailelerimize nasıl bir galiz ifadede bulunuyor, söylemekten hicap ediyorum." dedi.

Türkiye'nin geleceğinin gençlere emanet edileceğinin altını çizen Akbaşoğlu, şunları kaydetti:

"İlk 20 yılda hizmetleri, altyapıyı hazırladık. 2023, 2051 vizyonunu size emanet etti liderimiz. Şimdi ikinci 20 yılımız başladı. İkinci 20 yılımızda büyük ve güçlü Türkiye'nin öncülüğünde adil ve merhametli bir dünya düzenini hep beraber insanlığa hizmet etmek için gece gündüz gençlerle birlikte çalışmaya söz veriyoruz."

Editör: HABER MERKEZİ