Kurban bayramı münasebetiyle AK Parti Ardeşen İlçe başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına yoğun bir katılım oldu. Programa AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, İl Başkanı Hasan Karal, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Sıcak ve yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma programının ardından basın açıklaması yapan Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, bayramlaşma programında bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk yaşadığını belirterek, ``Bayramlar, merhametin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı günlerdir’’ dedi.

İl Başkanı Hasan Karal ise, kurban bayramının bütünleşmek ve yakınlaşmak olduğunu belirterek, ’’Temenni ediyorum ki yakınlaşmak ve bütünleşmek anlamına gelen bu kurban bayramının inşallah hep beraber milletçe, devletçe gerek tüm insanlık olarak birbirimizi daha iyi tanımamıza gerekse daha iyi kucaklaşmamıza ve daha iyi bir şekilde kaynaşmamıza vesile olur. Bu bayramında ülkemiz insanı içinde daha iyi bir geleceğe zemin hazırlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum’’ dedi.

Daha sonra Milletvekili Çırakoğlu ile Başkan Karal ve beraberindeki partililer, Ardeşen ilçesine bağlı Akdere köyüne giderek, 157 yıldır Kurban Bayramı`nda geleneksel hale gelen ``tahta dönme dolap`` şenliğine katıldılar.

Editör: HABER MERKEZİ