Image


AK Parti’de ilçe ve belde belediye başkanlıkları için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Pazar belediye başkanlığı için eski ilçe başkanı olan Ahmet Basa, merkeze bağlı Muradiye beldesi için İhsan Mert, Çayeli belediye başkanlığı içinde İbrahim Öztürk, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’e müracaatta bulunarak resmen aday adayı oldular.

Pazar belediye başkan aday adaylığı için 3. olağan kongrede ilçe başkanlığına aday olmadığını belirten Ahmet Basa “Başbakanımızın tarif etmiş olduğu belediye başkanı aday profiline uyduğumu hissettiğim için aday adaylığına talip oldum. hiç kimse merak etmesin Pazar birdir, bütündür. Hedefimiz Pazar belediye başkanlığını almaktır” diye konuştu.

Image


Sözlerine eski belediye başkanlarını yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek başlayan İhsan Mert “bizim bu göreve başvuru amacımız bölgemiz halkına daha iyi hizmetler sunmak bu başarıyı AK Parti çatısı altında gerçekleştirmektir.Genel başkanımızın gösterdiği yolda ilerlemek ve beldemizi ve bölge insanımızı temsil etmek temel hedefimizdir” şeklinde davam etti.

Image


2004 yılında da Çayeli belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu hatırlatan İbrahim Öztürk “aradan 5 yıl geçmesiyle aday adayı olmak için tekrardan müracaat ediyorum. Bu dönemde nasip olurda belediye başkanı adayı olursam yapabileceğimiz işlerin olduğuna, rutin işlerin yanında Çayeli’ndeki sorunları ve çözüm yollarını da biliyorum” şeklinde konuştu.
 
Aday başvuru dosyalarını kabul eden İl Başkanı Yılmaz Katmer “Bize müracaatta bulunan arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Kendi bölgelerindeki halka hizmet etmek için baş koydukları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.  
 
Editör: HABER MERKEZİ