AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından düzenlenen ağustos ayı ilçe danışma meclisi toplantıları bugün yapılan Çayeli ve Hemşin ilçe danışma meclisi toplantılarıyla başladı.

AK Parti Rize milletvekilleri Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak da her iki ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. İlk olarak gerçekleştirilen Çayeli ilçe danışma meclisi toplantısına il başkan yardımcıları Himmet İstif Ali Haydar Er, Çayeli ilçe başkanı Ali Kar, Çayeli belediye başkanı Atilla Esmen, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünk, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Bir diğer ilçe danışma meclisi toplantısı ise Hemşin’deydi buradaki toplantıya da Hemşin ilçe başkanı Mehmet Mataracı, Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar il genel meclisi üyesi, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda aylık gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verilerek 7 Haziran genel seçimlerinde alınan  sonuçlar değerlendirildi.

Toplantılarda konuşan AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar referandum, yerel seçim, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’nin Rize’deki oyunun her seçimde artarak Türkiye ortalamasının üzerine bir oy aldıklarını belirterek, “ Bu seçimde de Türkiye birincisi  olduk. Onun için bu görevi yaparken de birlik beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve gayretimizin bunda çok büyük payı vardır. Dedi

AK Parti Rize milletvekili Osman Aşkın bak ise, “Rize olarak 7 Haziran genel seçimlerinde güzel bir performans ortaya koyduk.  Şuanda koalisyon görüşmeleri devam ediyor. Biz ülkemiz için hayırlısı neyse onu istiyoruz.  Ama şunu da unutmamamız gerekiyor. Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman seçime hazırız. Çünkü biz milletin kendisiyiz. Dolayısıyla teşkilatımız ilçe danışma toplantılarıyla bir araya geliyor ve istişare yapıyor. Milletvekilleri olarak biz sahadayız, programlara katılıyoruz. Belediye başkanlarımızda aynı şekilde sahadalar.” dedi

 

 

Editör: HABER MERKEZİ