Uzun süredir vekâleten yürüttüğü ilçe başkanlığı görevine Büyük kongre sonrası asaleten atanmasının gerçekleştiğini belirten Ak Parti İlçe Başkan Ali Kar bir açıklama yaptı.

Önceki ilçe başkanımız Ömer Latif Yağcı’nın Ağustos 2008 yılında yapılan kongrenin akabinde rahatsızlanması sonrası başkanlığı devraldığını ve sorunsuz bir şekilde bugüne kadar gelindiğini söyledi.

Ak Parti Çayeli’nde herkesi kucaklamaya devam edeceğini belirten başkan Ali Kar Aynı zamanda herkese eşit uzaklıkta olmaya devam edeceğiz. Bütün kesimlerle diyalog içerisinde Çayeli’mize hizmet etme gayretimiz artarak devam edecektir dedi.

Partimizin tüm kademelerinde görev alan arkadaşlar Ak Partinin mensubu olduğunu sorumluluklarını hiçbir zaman unutmamalıdır hatırlatması yapan Başkan Kar. Bu güne kadar teşkilatımızda görev alan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçmişte yapılan eksiklikler hatalar varsa onları yeni dönemde yine beraberce gidermeye çalışacaklarını belirtti.

Ak Parti iktidarı döneminde Çayeli’mizin görüntüsünün modern bir şehir görüntüsüne kavuştuğunu da sözlerine ekleyen ilçe başkanı Ali Kar Belediyemiz ile el ele bu hizmetlere devam edilecektir dedi.

Çiçeği Burnunda Ak Parti Çayeli ilçe Başkan Ali Kar kendinden önce görev yapan tüm ilçe başkanlarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ