Rize eski Milletvekili ve Belediye Başkanlarından, ilahiyatçı Şevki Yılmaz; 12 Haziran’da gerçekleşecek olan Genel Seçimler öncesi özellikle KARADENİZ illerinden haber yayınlayan web sitelerinde hakkında ortaya atılan ''Saadet Partisi'nin RİZE sürpriz milletvekili adayı''şeklindeki haberleri şiddetle yalanladı... 
Haber Vakti olarak söz konusu iddialar üzerine kendisine ulaştığımız Şevki Yılmaz; ''iddiaların aksine bırakın Saadet Partisi'ni herhangi bir başka siyasi partiden bir talebinin olmadığını 40 yıllık siyasi hayatında hiç bir zaman koltuğa talip olmadığını söyledi.

 

Şevki Yılmaz;   ''Bazı medya kuruluşlarında çıkan söz konusu haberlerde şahsımı hedef alan, iftira dolu kampanyalar yürütülmenin yanısıra ''Şevki Yılmaz Saadet Partisinin adayı''şeklindeki haberlerin bazı çevreler tarafından çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanılmak istendiğini’’ söyledi..
Şevki Yılmaz; ‘’bazı çevrelerin; yetersizliklerini, karalama ve yalan haber yöntemleri kullanarak ve kendi amaçları doğrultusunda kamuoyunu yanıltmak çabası içerisinde olduklarını’’ da dile getirdi.
 
Habervakti.com
Editör: HABER MERKEZİ