AK Parti il başkanı Hikmet Ayar adaylarla birlikte meydana ineceklerini söyleyerek” Adaylarımız geliyor. 3 adayımız ile birlikte Rize de seçim startını veriyoruz” dedi.

Rize Gazeteciler ve Muhabirler derneğinde açıklama yapan AK Parti il başkanı Hikmet Ayar adayların Çarşamba günü İyidere de karşılanacağını söyleyerek” Ankara da ki aday tanıtım programına katıldık. Burada sayın başbakanımız ile 15-20 dakika bir görüşmemiz oldu. Adaylarımız Rize ye gelerek seçim çalışmalarını başlatıyor. İyidere de karşılamadan sonra kültür merkezinde eski milletvekillerimiz ve adaylarımız teşkilatımız karşısına çıkacak. 21 Nisan da ise Gazeteciler ve Muhabirler derneğini ziyaretimiz ile seçim startını vereceğiz. Ardından valilik ve diğer kurumları ziyaret edeceğiz” dedi.

Ayar Çaykur genel müdürlüğüne yakın bir tarihte atama yapılacağını söyleyerek” Eski genel müdürümüz de dönebilir, başkası da atanabilir, sayın başbakan ile bu konuları görüştük. Şu an kesin bir şey yok” dedi.

AK Parti il başkanı Hikmet Ayar Meclis başkanlığı seçimlerinde teşkilatın görevlerini yaptıklarını söyleyerek” Teşkilatımıza sorduk, il genel meclis üyelerimizin fikirlerini aldık ve o yönde karar verdik” dedi.

Başbakan Erdoğan in 14 Mayıs ta Rize ye geleceğini söyleyen Ayar “ Şu an ki program öyle, ancak kesin değil” dedi.
 
Editör: HABER MERKEZİ