Yeni stadyumun açılışına davetli olan Anavatan Partisi İl Başkanı Muharrem Yardımcı açılış törenine kapıdaki görevliler tarafından alınmadı. Yardımcı, “Beni açılışa davet eden Rizespor Kulübüne ve Rize Yatırım A.Ş.’ye teşekkür ediyorum. Açılışa katılmak üzere stadyuma gittiğimde kapıdaki görevli tarafından listede ismimin bulunmadığı gerekçesiyle içeri alınmadım” dedi.

29 Mart yerel seçimlerine partilerinin Rize Belediye başkanı adayı olarak katılan Kenan Bıyık’a da Kıran ailesi tarafından Turgut Kıran Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nun açılışı için davetiye gönderilmesine rağmen kapıdan listede isminin bulunmadığı gerekçesiyle içeriye alınmadığını belirten Yardımcı, “Davetiye gönderilen kişilerin dışında farklı bir protokol listesi oluşturulduğu anlaşılıyor.

Protokol listesinin kim tarafından yapıldığını bilmiyorum ama Anavatan Partisi İl Başkanı olarak şahsıma ve Kenan Beye yapılan bu davranışın uygun olmadığını düşünüyorum. Bizler anlayışımız gereği davete icabet ederiz.

Davetiye gönderildiği halde görevlilerin elindeki listede isimlerimizin bulunmaması gerekçesiyle içeriye alınmayışımızı kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum”
diye konuştu

Editör: HABER MERKEZİ