Seçim öncesi ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı, öğrencilerle güzel anlar yaşadı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Baltacı seçim çalışmaları kapsamında, Fikri Keçeli İlkokulu ve Hasan Yılmaz İlkokulu'nu ziyaret etti. Buradaki öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Baltacı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile de görüşen Baltacı, okulların durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Mustafa Baltacı şunları söyledi; 'Adalet ve Kalkınma Partisi olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana eğitim alanında çok büyük mesafe aldık. Bugün tüm okullarımızda öğrencilerimiz ders kitaplarına ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Fatih projesi ile yavrularımız çağın en iyi imkânlarına erişebiliyor. Sosyal devlet anlayışı ile birlikte öğrenim gören tüm çocuklarımızın en iyi şartlarda öğrenimlerine devam etmesi için çaba gösteriyoruz. Bizler de Çayeli Belediyesi olarak 15 yıldır olduğu gibi eğitime destek olmaya geleceğimizin mimari olacak olan çocuklarımızın en iyi şartlarda okullarına devam etmesi için çalışacağız. Tüm çabamız onların bir tebessümü içindir. Bu vesile ile başta Yılmaz ve Keçeli aileleri olmak üzere ilçemizde eğitime destek olan tüm hayırsever ailelere teşekkür ederim. Hayatta olanlarına sağlık ve uzun ömür, Ebediyete intikal edenlerine de Allahtan rahmet dilerim'

Okul ziyaretlerinin ardından Ferahtepe Kız Kuran Kursu yararına yapılan kermese katılan Baltacı, kurs yetkililerinden bilgi aldı.

 

Editör: HABER MERKEZİ