Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyenin sayaç ihalesinde yolsuzluk yaptığını ileri süren CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'na balon patlatarak cevap verdi. Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kendisine çok çirkin iftiralarda bulunduğunu belirterek, 'Melih Gökçek dahil kim olursa olsun yolsuzluk yapmak şerefsizliktir' dedi. 

'BALON GİBİ PATLATACAĞIM'
Halk Ekmek Fabrikası tarafından özürlülere dağıtılan simit büfelerinin törenine katılan Gökçek, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin 'Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramdan sonra televizyona ne zaman çıkacaksınız?' yönündeki sorusu üzerine Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kendisinden kaçtığını öne sürdü. Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya gelmesi halinde kendisini balon gibi patlatacağını söyleyen Gökçek, Türkiye'de bir takım kişilerin kahramanlığa soyunduğunu ifade etti. 



KAHRAMANLIĞA SOYUNDU, YAKALADIĞIM AN BIRAKMAM
Gökçek, 'Türkiye'de kahramanlığa soyunan kişilere medya ciddi anlamda önem veriyor. Kişiler de kendinden geçip herkese iftira atmaya başlıyor. Kılıçdaroğlu benim hakkımda çirkin iftiralarda bulundu. Özellikle bizi yolsuzlukla suçladı. İnsanlara iftira atmak şerefsizliktir. O gün kimin şerefli olduğu ortaya çıkacaktır. Kılıçdaroğlu'nu ekranda yakaladığım an bırakmam. Kılıçdaroğlu cenazesinin olduğunu söyledi. Kendisine Allah rahmet eylesin diliyorum. Cenaze dönüşü karşıma gelmesini bekliyorum' diye konuştu. 



YOLSUZLUK YAPMAK ŞEREFSİZLİKTİR
Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun iddialarının iftara olduğunu savunarak, 'Melih Gökçek dahil kim olursa olsun yolsuzluk yapmak şerefsizliktir' dedi. (ensonhaber)


Editör: HABER MERKEZİ