2004-2014 yılları arasında iki dönem Çayeli Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan ve AK Parti’nin aday adaylığı başvurusu konusunda son günlerde ismi ön plana çıkan Mustafa Baltacı, yerel seçimler öncesi yazılı bir açıklama yaptı.

Baltacı, genç yaşta Çayeli’nde iki dönem belediye başkan yardımcısı olarak hizmet etme imkanı bulduğunu; bundan çok bahtiyar olduğunu ve Allaha şükrettiğini, bu dönemde vatandaşlarla sürekli iç içe, dertleri ile dertlenen ve çözümü için tüm imkanlarını seferber eden, adaleti esas alan bir anlayış içerisinde; aşkla, şevkle, heyecanla görev yaptığını belirterek, bundan dolayı da Çayelili hemşerileri ile gönül bağı kurmayı başardığını ve bu bağın halen devam ettiğine inandığını söyledi.

Baltacı, geçmiş dönemdeki belediye başkan yardımcılığı görevinin akabinde 2014 yılından buyana İstanbul’da ulusal bir spor kurumunda üst düzey yönetici olarak görev yapmakta olduğunu ve buradaki görevi gereği ülkemizin çok değişik illerini izleme imkanı bulduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 31 Mart yerel seçimlerini “Gönül Belediyeciliği” olarak nitelendirdiğini belirten Baltacı, yerel yönetimlerin olmazsa olmazı “halkın ve hakkın rızasını kazanmak” olduğunun altını çizdi.

Göreve hazır olduğunu belirttiği günden bugüne, hem AK Parti’deki siyasi büyüklerin hem de Çayeli halkının bu düşünceyi olumlu karşıladıklarını ifade eden Baltacı açıklamasına şu şekilde devam etti:

’’Yaşamım boyunca yapmış olduğum işlerin bilgisi, birikimi ve vizyonu ile “Doğduğum, büyüdüğüm, derelerinde balık tuttuğum, çaylıklarında çay topladığım, yaylalarında nefes aldığım, futbol takımına başkanlık yaptığım ve en önemlisi sevdalısı olduğum Çayeli’mize hizmet etmek için her zaman göreve hazır olduğumu belirtmek isterim. Elimizi değil, bütün vücudumuzu taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Kurulduğu günden bugüne tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemize de güzel hizmetler sunmak için büyük gayret gösteren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı’ya, milletvekillerine, belediye başkanlarına, Ak Parti il ve ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kollarına, mahalle teşkilatlarına, kısaca tüm AK Parti teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’

Editör: HABER MERKEZİ