Mustafa BAYRAK

MHP Genel başkan yardımcısı Oktay Vural “ Mertçe yaptıkları kamuoyu açıklamasını yapsınlar, kim önde kim geride, başbakan Erdoğan 2011 de kendini emekli edecek, bakanlar ise hesaplarını verecekler” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkan yardımcısı Oktay Vural ,Rize de yaptığı açıklamada 2011 yılının AKP nin bittiği yıl olacağını söyledi.

MHP Genel başkan yardımcısı Oktay Vural Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğini ziyaretinde kendisine sorulan “AKP Genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi MHP nin 2011 seçimlerinde barajın altına kalacak “ sorusuna verdiği cevapta ” Çok komik, anya yı da Konya yi da görecekler, bunlar bizim nefesimizi enselerinde hissediyorlar. Bunların Cumhuriyet ile ve Millet ile hesapları var. Bizde bunlarla hesaplaşacağız. Bizim değil onların barajla ilgili sorunları var. 2011 de Erdoğan i emekliye ayıracağız. Korkunun ecele faydası yok, MHP den hesaplaşmaktan korkmuyorlarsa niye MHP nin ismini ağızlarına alıyorlar. Mertçe çağrıda bulunuyorum. Kendilerinin yaptıkları anketleri açıklasınlar. Biz milletin partisiyiz,  artık AKP nin iktidar olması bitti. 2011 de  AKP nin iktidar olması mümkün değil, hesap sorma dönemi başlayacak. AKP li bakanlar hesap verecek” dedi.

 AKP li bakanların dosyalarını hazırladıklarını söyleyen Vural ”Biz dosyalarını hazırladık, onlar şimdiden cevaplarını hazırlasınlar” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ