Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanı Hasan Karal, Cumhuriyet tarihinde 80 yılda sadece 5 bin kilometre yol yapıldığını, AK Parti Hükümeti döneminde ise 7 yılda 11 bin kilometrelik yol yapılarak rekor kırıldığını söyledi.

Pazar İlçe Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan Karal, 8 yıldan beri Türkiye'nin her hangi bir bölgesinde AK Parti'nin onurunu ve gururunu yaşayarak başkalarına anlattıklarını belirtti

Karal, ''AK Parti'nin bir mensubu olmaktan büyük bir şeref duyduk. AK Parti'nin şu anki hükümeti, kadroları, Başbakanın peşinden giden kadrolar, her geçen gün ülkeyi biraz daha ileriye götürüyorlar.' dedi.

Karal, parti olarak her geçen gün eksiklikleri daha aza indirmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

AK Parti Hükümeti'nin yaptığı icraatları da hatırlatan Karal, şöyle konuştu: ''Cumhuriyet tarihinde, 80 senede bu ülkede 5 bin 600 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Ak Parti sadece 7 sene içerisinde 11 bin kilometre bölünmüş yol yaptı. Bu ülkenin geleceği ve gelecek nesillerin selameti için uğraşıyoruz. Çoluk çocuğumuzu ve işimizi bırakarak araziye çıkıp çalışıyoruz. Ülke sıhhat içinde olsun. Devletimiz sağlık içinde olsun. Dünya devletleri içerisinde ülkemiz saygın olsun. Türk milletinin başı öne eğik olmasın. Her zaman dimdik gezelim. Daha kalkınmış, daha gelişmiş, daha çağdaş ve modern bir ülke olalım. Daha kalkınmış bir Rize oluşturalım. Tek kaygımız bu.''

Toplantıya, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Âlim, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Pazar ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, köy ve mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Danışma toplantısından sonra Başkan Karal, köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Editör: HABER MERKEZİ