Çayeli’nde düzenlenen 29 Ekim programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu salonu terk etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen programa katılan CHP İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu salonda bulunan protokolün oturma sıralamasına tepki gösterterek salondan ayrıldı. Kadıoğlu, Çay Haber muhabirine yaptığı açıklamada; “Biz gittiğimizde protokolde herkes sandalyeyi çekmiş oturmuş. Ben protokolde sordum “siyasi partiler nerede oturuyor?” Oradan biri kaldırdı, bizi bir arkaya yolladı. Bende kalktım tepkimi gösterdim.” dedi.

Hızır Kadıoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Protokolü yapmayı bilmiyorsanız burada neden duruyorsunuz” dedim. Protokolü terk ettim. Sadece AKP’nin ilçe başkanına bir koltuk vermişler. Diğerlerini zaten görmedim. Hatta İYİ Parti’nin yöneticisine kendi yerimi kalkıp verdim ve terk ettim. 

Şu anda Çayeli’nde devletin yerini parti almaya başladı. İktidar partisi. Ben bunu Hayati Yazıcı’ya muhtarlar toplantısında söyledim. Bizim amirimiz kaymakamdır. Bende aynı zamanda muhtarım. Muhtarların bir isteği oluyor bizi ilçe başkanına gönderiyorlar. Ben orada Hayati Yazıcı’ya dedim ki siz burada devleti partileştiriyorsunuz bizim amirimiz kaymakamdır. O durumda benim iktidar partisiyle bir diyaloğa girmeme gerek yok. 
 

Editör: HABER MERKEZİ