AKP den milletvekili aday adayı olan Hüseyin Kaya 10 günlük sürede 10. sırada yer aldığını sıralamanın kendisi için 10 numara olduğunu söyledi.

Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğinde çalışmalar hakkında bilgi veren AKP Rize milletvekili aday adayı Hüseyin Kaya “15-20 gündür siyasetin içindeyiz. Rize de 10 gün sürede tüm ilçelerde kendimizi halka anlatmaya çalıştık. İyi bir organizasyon oldu. Her aday adayı teker, teker gitmek yerine birlikte hareket ederek 10 günlük sürede 12 ilçede kendimizi kısa da olsa anlattık. Tüm aday adayı arkadaşlarım seviyeli bir şekilde hareket ettiler. Bize de bu yakışırdı” dedi.

185 oy ile 10. sırada yer aldığını söyleyen Hüseyin Kaya “ Benim için 10 numara yer, teşkilat bizi iyi tanımıyor. Yine de aldığım oydan memnunum.  Uzun yıllar partinin genel merkezinde çalıştım. Rize`de olmadım. Temayül sonrası halkı ve esnafı ziyaretlerimde sorunlara ve teşkilatı tanımaya çalıştım. Gittiğim yerlerde AKP ye yeni katılımlar sağladım. Rize yi 3/0 alacağımıza inanıyorum. Bu seçimlerde benim de katkım olacağını düşünüyorum” dedi.

Rize’nin nüfus olarak küçük ancak beyin olarak büyük olduğunu söyleyen Hüseyin Kaya “ Türkiye’nin en küçük iliyiz. Nüfus olarak ta öyleyiz. Ancak Türkiye de ve yurt dışında büyük sözlere sahibiz. Rize de ki aday adayları arasından aday olarak birinin de ben olmasını istiyorum. Çalışmalarım bu yönde devam ediyor” dedi.

Rize’nin sorunlarını iyi bildiğini söyleyen Hüseyin Kaya “ Çay, Kivi, Su ürünleri ile ilgili konular da çalışmalarım olacak. Bu konularda yeni gelişmeler oturtulmalı, Rize’nin gelirinin artırılmasında katkı sağlamalıyız. Yabancı yatırımcıları Rize ye çekmeliyiz. Bu konuda tanıdığım yabancı yatırımcılar var. Bunun dışında küçük atölyelerin kurulması için çalışmalarım olacak. Rize den aday olsam da olmasam da bu konuda çalışmalara ağırlık vereceğim” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ