Sadece ve sadece bütün dertleri yeter ki Erdoğan seçilmesin diyenler ile, verilecek her oyu anasının ak sütü gibi helal ettirdiğini ispatlamış olan bir kişinin seçimini yaşacağız. 

Cumhurun Başkanı olacak Rizeli R.Tayyip Erdoğan'a Pazar günü ülke genelinde en az % 60 oy, il genelinde de % 90'i aşan bir oyun verileceğini tahmin ediyorum. 

Bu oylara elbette sağ duyulu SP'li, BBP'li, MHP'li, CHP'li ve diğer tüm parti mensuplarıyla birlikte samimi cemaat mensuplarından gelecek oylarla ulaşılacaktır.

Ülkemizin tarihi yeniden yazılırken, Yeni Türkiye'nin Kurucu Önderine bu önemli günde oy vererek tanıklık etmek hepimizin gelecek nesillere bırakacağı en önemli eylemi olacaktır.

Diğer iki adaya kıyasla tek yerli siyasetçi özelliği bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih etmek, aynı zamanda Türkiye'mizin Anadolu insanları tarafından yönetilmesine devam ettirilmesi demek olacaktır.

Vereceğimiz oyları başkalarının yönlendirmesine müsaade etmeyerek aklımıza ve vicdanımıza başvurduğumuz taktirde, kendi kendimizi yöneteceğimiz tek adresin Recep Tayyip Erdoğan olduğu gün gibi ortadadır.
Hürmetle...