Mustafa BAYRAK

Tabipler odası başkanı Zelkif Akgül düzenlediği basın toplantısında vatandaşları doğal ilaçlarla dolandıran Ömer Coşkun un birçok ilden kovulduğunu söyledi.

Rize Tabipler Odası Başkanı Dr. Zelkif Akgül Rize Gazeteciler Ve Muhabirler Derneğinde düzenlediği basın toplantısında “ulusal ve yerel basında verdiği reklamlarla ismini duyuran bitkisel ilaçlarla insanları sömüren Ömer Coşkun doktorluk unvanını kötüye kullanmakta, vatandaşlara umut dağıtmakta, bu kişi Adana tabipler odasından kovulmuş, çalıştığı Zonguldak Karaelmas Üniversitesinden atılmıştır, doktor olarak mesleğini kötüye kullanan Ömer Coşkun hiçbir bilimsel araştırması olmadan insanlara bitkisel ilaçlarla umut dağıtmakta, gözünü para hırsı bulunan ve yüksek paralarla insanları kandıran bu şahıs hakkında defalarca Sağlık bakanlığına ve hükümete şikayetlerde bulunduk, maalesef tüm yazışmalarımız cevapsız kaldı” dedi.

Akgul halkı dolandıran Ömer Coşkun a devletin göz yumduğunu söyleyerek” Hemen her kanala reklam veren bu sahtekar neredeyse tüm hastalıkları tedavi ettiğini savunmakta, halkımızın bu sahtekar a inanmamasını istiyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ