AK Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfü Çırakoğlu, TOKİ tarafından eski Devlet Hastanesi yerinde yapımı süren 250 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanmasıyla kentin son derece modern bir hastaneye kavuşacağını söyledi.

Rize'de, yapımı devam eden Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Dr. Lütfü Çırakoğlu, hastane inşaatının TOKİ tarafından sürdürüldüğünü belirterek, 'İnşaat TOKİ tarafından yapılıyor. TOKİ yaptığı inşaatları süresinde ve kaliteli bir şekilde yaparak teslim ediyor. Bu konuda bir sıkıntı yok. Rize için çok modern bir hastane olacak.' dedi.

Yeni hastanenin, tek kişilik ve çift kişilik odaları, acil servisi ve diğer üniteleri ile Türkiye'ye örnek olacak bir hastane olacağını vurgulayan Milletvekili Çırakoğlu, ' Hastane Türkiye'de eşi benzeri fazla olmayan bir mimariye sahiptir. Otopark sorunu olan ilimizde yapılacak hastanenin altında iki kat otopark yapılacak. Bu otopark Belediyeye ait olacak. Sağlık hizmetlerinde kalite arttıkça hastalarımız ve vatandaşlarımız daha iyisini talep ediyor. Bu da son derece doğrudur. Rize son 5 yılda sağlık alanında çok önemli noktalara geldi. Daha iyisi de olacak.' açıklamalarında bulundu.

Editör: HABER MERKEZİ