Çayeli Şahika İlköğretim Okulu öğrencileri Çayeli'nde görev yapan doktorların tıp bayramlarını kutladılar. Öğrenciler ellerine aldıkları karanfillerle, hastane ve sağlık ocaklarında çalışan doktorları teker teker ziyaret edip hem çikolata ikram ettiler, hem de karanfil dağıttılar.

Öncellikle İshakoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kesici’yi ziyaret eden minik öğrenciler, başhekimin tıp bayramını kutladılar. Kendisini ziyaret eden öğrencilerin anlamlı davranışından hayli memnun kalan Başhekim Yahya Kesici, öğrencilere teşekkür etti.

Şahikalı öğrencilerin bu tür günlere hayli önem verdiğini ifade eden Yahya Kesici,'Hatırlanılmak gerçekten güzel bir duygu. Şahika İlköğretim Okulu insana değer veren bir kurum. Bundan dolayı da önemli günleri fırsat bilerek, insanları sevindirmeyi biliyor. Tıp Bayramı da bizim için anlamlı bir gün. Öğrencilerin bizi ve doktor arkadaşlarımı ziyaret etmesi bu güne daha bir anlam kattı.' dedi.

Çayeli Şahika Öğrencilerinin ziyareti sağlık ocağında görev yapan bir doktoru hayli şaşırttı. Öğrencileri karşısında, tıp bayramını tebrik etmek için gören doktor, ilk defa kendisinin tıp bayramının kutlandığını ifade ederek duygularını ifade etti. Öğrencilerle birlikte doktorları ziyaret eden Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Turgut Demir, öğrencilere ziyaret kültürünü ve insanları memnun etme davranışları kazandırdıklarını ifade ederek, insanlar arası ilişkileri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ