Programda, Diş Hekimi Hasan KAMİL 6.7.8. sınıflara yönelik “Diş Hekimliği” mesleğiyle ilgili sunum gerçekleştirdi. Slayt gösterisi ve öğrencilerin sorularıyla devam eden programın sonunda, Diş Hekimliği konulu; kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Çayeli Merkez Atatürk ilköğretim Okulu Müdürü Abdullah ÇOMOĞLU, “Bu meslek tanıtım etkinliklerinde, öğrencilerimizin meslek seçiminde doğru tercih yapabilmelerini, meslekleri yolunda tanıyıp sevmelerini, kimlikleri ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirme yapmayı amaçladık. İlk olarak okulumuzun mezunlarından Diş Hekimi Hasan KAMİL’in mesleğiyle ilgili sunum gerçekleştirmesi bizleri onurlandırmıştır. Kendisine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler bundan sonra diğer mesleklere yönelik olarak düzenli bir şekilde sürecektir” şeklinde konuştu.

 

Diş Hekimi Hasan KAMİL, konuyla ilgili olarak meslek seçimi; kimliğimizi, geleceğimizi, yaşamımızı şekillendiren en önemli kararlardan birisidir. Böylesine önemli kararı verirken kendimizi mesleğimizi yolundan tanımak sağlıklı karar vermemizi kolaylaştıracaktır. Yeteneklerinin farkına varmış ve bu konuda desteklenen bireyler çoğu zaman daha akılcı ve uygun seçimler yapmaktadırlar. Trabzon Diş Hekimleri Odası bünyesinde bu tür faaliyetlerde bulunmak bizim hedeflerimizden birisiydi. Davet geldiği takdirde her zaman biz  göreve hazırız. Sevgili öğrencilerimize meslek seçiminde bir ışık olabildiysek kendimizi mutlu hissederiz şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: İbrahim SAKLI

 

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ