Dilek ASLAN

İkizdere ilçesi Kutup Yıldızı Sağlık günülüleri derneğine bağlı 15 Uzman Doktor İkizdere ve Kalkandere yi sağlık taramasından geçiriyor.

Rize Valisi Kasım Esen yaptığı yazılı açıklamada Kutup Yıldızı Sağlık Günülüleri Derneği ne bağlı, 15 Uzman Doktor İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde öğrenciler ve Vatandaşları sağlık taramasından geçirecekler” dedi.

Rize Valisi Kasım Esen İkizdere'li iş adamı Metin Tavukçu koordinatörlüğünde organize edilen sağlık taraması öğrenciler için okullarda, vatandaşlar için ise ilçe merkezlerindeki sağlık kuruluşlarında KBB, Çocuk hastalıkları, Göz hastalıkları, ortopedi konularında uzman doktorların bulunduğunu ekibin sağlık taramasına başladığını söyleyerek. “İş adamlarımızın okul, sağlık ocağı yaptırmanın yanı sıra kendi bölgelerinde verdikleri bu tür hizmetlerin takdire şayandır” dedi. Vali Esen sağlık ekibini ziyaret ederek başarılar diledi.

Esen” Bu ekip daha öncede başbakanlık Türk İş Birliği ve Kalkınma İdaresi başkanlığı ile birlikte Nijer de sağlık taraması gerçekleştirmiştir. Aynı uygulamayı Türkiye’nin değişik bölgelerinde de başlatacaklardır” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ