Vali Çeber’e gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Engin Dursun eşlik etti.

Servisin yenilenmesine ön ayak olan ve büyük gayret gösteren Prof. Dr. Engin Dursun’dan yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Çeber, sağlık hizmetleri alanında yoğun çalışmaların olduğunu vurgulayarak “Covid-19 Pandemi sürecinde çok önemli sorumluluklar üstlenen Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, diğer taraftan da yapılan yeni düzenlemelerle vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesini artırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, daha güzel sağlıklı günlere ulaşmayı temenni ediyorum.“ dedi.

Bilindiği üzere bundan bir süre önce  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral'ın talebiyle Tıp Fakültesi Dekanlığınca Prof. Dr. Engin Dursun hakkında soruşturma başlatılmıştı. Vali Kemal Çeber zirayetinde RTEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şatıroğlu'nun ve Hastane Başhekimi Gökhan Demiral'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Editör: HABER MERKEZİ