Çayeli Vakıfbank Lisesi, Çayeli Kız Meslek Lisesi ve Çayeli Merkez Atatürk İlköğretim Okulu izci grupları Rehber Öğretmenleri Ülker Çal, Dilek Ataeli ve Uğur Köse rehberliğinde 11 Şubat 2008-28 Mart 2008 tarihleri arasında düzenledikleri ilaç toplama kampanyasında tarihi geçmemiş kullanılabilir şekilde olan ilaçları toplayım Merkez 1 Nolu Sağlık ocağına teslim ettiler.

İzciliğin amaçları arasında yer alan ilkelerde Ülke kalkınmasına katkıda bulunan, Halka hizmet etmekten zevk duyan, Vatanına, milletine faydalı, İyi insan ve iyi vatandaşlar olmak ilkeleri doğrultusunda yetişen izci öğrenciler bu düşünceleri eyleme geçirerek evlerde kullanılmayan fakat tarihi geçmediğinden ihtiyacı olanların kullanabileceği ilaçları toplayıp koliler halinde Çayeli Merkez Sağlık Ocağına teslim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sağlık Ocağı Sorumlu Doktoru Dr. Cüneyt Beyaz “İzci kardeşlerimizin yaptıkları bu güzel kampanya bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizler de bu ilaçları Sağlık Ocağına gelen ihtiyaç sahiplerine verip en iyi şekilde değerlendireceğiz. Başta rehber öğretmenleri olmak üzere izcilerimizi kutluyor kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


 

Editör: HABER MERKEZİ