Dilek ASLAN

Hemşireler haftası nedeniyle kutlama gecesini organize eden Rize Devlet Hastanesi Başhemşiresi Emine Mısır, yardımcıları Melek Kamacı, Seher Çolak, Selime Öztanç ve Aynur Yılmaz tarafından organize edilen gece Rize Öğretmen evinde kutlandı.

Geceye Rize Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılarından Köksal Öztanç, Sayragül Rakıcı ve Hastane müdürü Temel Latifoğlu eşleri ile birlikte katıldılar. Ayrıca hastane müdür yardımcılarından Günay Karafazlı ’da geceye katılanlar arasındaydı.

Geceye hemşirelerin yoğun ilgisi vardı. Ayrıca Rize Devlet hastanesinin sağlık çalışanları da düzenlenen hemşireler gecesinde bir araya geldiler. Geceyi organize edenler arasında bulunan başhemşire yardımcısı Seher Çolak rahatsızlığı dolayısı ile geceye katılamadı.

Başhekim yardımcılarından Sayragül Rakıcı kısa bir konuşma yaparak “ bu anlamlı günde yoğun emek ve ilgi ile hizmet veren bu beyaz meleklerin hemşireler haftasını kutlarım” dedi. Emekli olan bazı hemşirelere de plaket verildi.

Yenilen yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmak istercesine doyasıya eğlendiler. Beyaz üniformalarını çıkarıp rengarenk giysiler içerisinde eş ve çocukları ile birlikte doyasıya eğlendiler. Tüm sağlık çalışanlarının kaynaştığı ve birlikte eğlendikleri bu gece de tüm hemşirelerin, hemşireler haftasını kutlanmasının ardından gece son buldu. 

Editör: HABER MERKEZİ