Körfez Devlet Hastanesi’nde çocuk sağlığı doktoru olarak görev yapan Çayeli eski belediye başkanı Atilla Esmen’in ismi Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü için geçiyor.

Saglikpersonelihaber.net sitesinin haberine göre; Halen namı değer botoksçu hekim Ahmet Sarıışık’ın vekalet ettiği Kocaeli il sağlık müdürlüğüne ismi geçen isim Körfez Devlet Hastanesi’nde çocuk sağlığı doktoru olarak görev yapan Atilla Esmen. 

2007-2011 yıllarında Seka Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yapan, 2012-2013 yıllarında da Seka Devlet Hastanesi ile Alikahya Kadın Doğum Hastanesi’nin yöneticiliğini yapan Rize Çayeli doğumlu 3 çocuk babası Atilla Esmen, 2014-2019 yıllarında da AKP’den memleketi Çayeli’nde belediye başkanlığı yapan bir kişi. 

Belediye başkanlığı yaptığı dönemde 17 Nisan 2014’te saldırıya uğrayan Atilla Esmen’in ismi şimdi Şenol Ergüney’den boşalan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü için geçiyor. Önceki gün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile de uzun bir görüşme yaptığı öğrenildi. Şevki Yılmaz tarafından da önerilen ve desteklenen Atilla Esmen’in il sağlık müdürlüğüne atanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Editör: HABER MERKEZİ