Dilek ASLAN

İstanbul’dan Türkiye’nin bir başka ucuna internet üzerinden halka açık, canlı ve görüntülü tüp bebek bilgilendirme toplantısı yapılıyor. 


Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezinden Dr. Levent KONUR İstanbul’dan internet üzerinden 09 Kasım 2008 Pazar saat 13.00’de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak olan bilgilendirme seminerine canlı görüntü ile katılacak ve kendisi ile iletişim kurmak isteyen hastalarla bire bir görüşecek.

Tüp Bebek hastaları toplantı salonunda sormak istedikleri bir rahatsızlığı internet üzerinden canlı olarak Dr. Levent KONUR’a sorabilecek.

Çocuk sahibi olabilmek için 22 yıl mücadele veren Sibel TUZCU; 2000 yılı Ocak ayında sanal ortamda kurduğu internet sitesinin (www.cocukistiyorum.com) adresinde toplanan çocuk sahibi olamayan çiftler, 2002 yılında yasal olarak ÇOUK İSTİYORUM DAYANIŞMA DERNEĞİ (ÇİDER) i kurdular. Dernek hiçbir hastane ya da sağlık kuruluşuna bağlı olmaksızın çalışmakta olup, bütün hastanelerle irtibat halindedirler.

Rize Belediyesinin katkılarıyla ilimize gelecek olan ÇİDER’in verecek olduğu eğitim seminerine Üreme Sağlığı Kısırlık ve Tüp Bebek tedavileri ile ilgili Özel Umut Tüp Bebek merkezi Uzman Doktorlarından Dr. Enver KURT ve Psikolog Yasemin TOPÇU’nun konuşmacı olarak katılacakları bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantısı ücretsiz olup halka açıktır.

Toplantıya katılanlardan 10 çift 3350 YTL den tüp bebek tedavisi görme imkanına kavuşacak.




Editör: HABER MERKEZİ