ŞEMSETTİN SARI

Kurum Veri Hazırlama Uzmanı Salih Öztürk, düzenlenen bir veda yemeğiyle emekliliğe merhaba dedi.

Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü bünyesine bağlı olarak hizmet veren Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğünde 'Veri Hazırlama' uzmanı olarak görev yapan Salih Öztürk (50)  emekli oldu. Öztürk’un emekli oluşu münasebetiyle kurum motivasyon salonunda bir veda yemeği verildi.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğine SHÇEK il müdürü M. Nuri Gezmiş telefonla katılarak duygularını ifade eden bir konuşma yaptı. Sevgilerini belirterek konuşmasına başlayan Gezmiş; 'Tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. Gönül isterdi ki daha çok birlikte olalım. Darısı bizim başımıza. Vicdan muhasebesi yaparak gönül huzuru içerisinde ayrıldığınıza inanıyorum. Amirlerine ve mesai arkadaşlarına karşı diyalogu iyi olan Salih Öztürk arkadaşımıza yeni hayatında başarılar diliyor, alnından öpüyorum' dedi.

Programın sunumunu Kurum Müdür Yardımcısı Mehmet İsmailoğlu'nun yaptığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Kopuz, Salih Öztürk'un kurumda bir okul ve öğretmen vazifesi görerek büyük bir işlev yaptığını anımsatarak 'Huzurlu ve alnı açık bir şekilde emekli olmasından ötürü biz de huzurlarınızda kendisine müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyoruz' dedi.

Kurumun değişik birimlerinde 23 yıl görev alan Salih Öztürk ise yaptığı veda konuşmasında arkadaşlarının ve mesai çalışanları ile amirlerinin bu mutlu ve kederli gününde kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Daha sonra kendisine Kurum, Sağlık-Sen, Özürlü ve Rehabilitasyon merkezi ve diğer sevenleri plaket ve hediyeler verdiler. Salih Öztürk'un veda yemeğine İl Müdür Yardımcısı Zeki Karataş, Sağlık-Sen yetkilileri, kurum çalışanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yakınları ve sevenleri katıldı. 

Editör: HABER MERKEZİ