Yeni Rize devlet hastanesinde incelemelerde bulunan sağlık bakanı Recep Akdağ hastane de bazı bölümleri beğenmedi.

Ramazan ayı içinde başbakan tarafından açılışı yapılacak olan 382 yatak kapasiteli Rize yeni devlet hastanesinde son çalışmalar yapılırken Rize ye gelen sağlık bakanı Recep Akdağ hastanede incelemelerde bulundu.

Hastane dışında demir parmaklıkları beğenmeyen bakan Akdağ ” Demir parmaklıklar kısa sürede pas tutar, bunları kalın plastikten yapalım, bunun örneğini bazı yerlerde yaptık” dedi.

Hastane içinde incelemelerde bulunan Sağlık bakanı Recep Akdağ hastanenin altında bulunan 150 araç kapasiteli otopark i gezdi ve sağlık il müdürü Mustafa Tepe den bilgiler alırken Hastane otopark inin yolun karşısında bulunan valilik önünde ki alt otopark ile birleştirilmesini istedi. Yolun altından geçiş verilmesini isteyen sağlık bakanı Recep Aktağ ”Her iki otoparkı birleştirin, ne gerekiyorsa yapalım, iki otoparkın yeterli olacağını düşünüyorum. Hastane altında ki otopark sadece personele yeter, iki otoparkın ara geçit ile birleşmesi ile daha sağlıklı olacağını düşünüyorum” dedi.

Rize belediye başkanı Halil Bakırcı ise hastane ile valilik arasında ki yolda doğal gaz tesisatı bulunduğunu daha alttan öyle bir geçidin mümkün olduğunu söyledi.

Daha sonra hastaneye gelen bakan Hayatı Yazıcı ile birlikte hastaneyi gezen Akdağ eksiklikleri gidermeleri gerektiğini söyledi.

Editör: HABER MERKEZİ