Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, yapılan öğretmen atamaları ile Rize'ye 250 öğretmen atanması yapıldığını ve eğitimde öğretmen eksiği kalmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atamalar ile birlikte ataması yapılan öğretmenlerden 250 öğretmen Rize ye yapıldı. Rize Milli eğitim müdürü Engin Emen il geneline çeşitli branşlarda toplam 250 öğretmen ataması yapıldığını belirterek “ Bu atamamlar özellikle mesleki ve teknik Anadolu liselerinde çeşitli branşlarda ihtiyaca yönelik atamalar olmuştur. İlimiz genelinde toplam çeşitli branşlarda 250 öğretmen ataması yapmıştır. Bu atamalardan özellikle Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde çeşitli branşlarda ihtiyaca yönelik atamalar yapılmıştır. Ayrıca büro yönetimi dalında bir öğretmen ataması yapıldı, yine ülke genelinde ataması yapılan 4 denizcilik ve gemi makinaları alalın öğretmenlerinden bir tane ilimize atandı ve bu alanda önemli bir atama olmuştur” dedi.

“Eksiğimiz kalmadı”

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, "ülke genelinde 5 kişinin ataması yapılan Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uçak bakım alanında yapılan atamalardan birinin Rize iline atamasının yapıldığını belirterek “Mesleki alanda eksiğimiz kalmadı. İlimizde ataması yapılan öğretmenlerimizin kadromuza dahil edilmesi ile birlikte eksiğimiz kalmamıştır” dedi.

Haber: Tufan Kuleli

Editör: EDİTÖR - 1