Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 28 Mayıs tarihinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs tarihinde Türkiye'de yeni bir tarihin yazıldığını belirten Başkan Alkan, Erdoğan'ın kazanmasıyla milletin kazandığının, şer odaklarının kaybettiğinin altını çizdi.

Rizeli vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıktığını ifade eden Alkan, sandığa giden seçmenlere teşekkür etti.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Tarihi şerefli an ve sahnelerle dolu olan aziz milletimiz; 28 Mayıs Pazar günü bir kez daha tarih yazmış geleceğine sahip çıkmıştır. Gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tur oylamasında Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13’ncü Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan yana tavır koyan necip milletimiz, 28 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini beyan etmiştir. Çıkan sonuçlar neticesinde milletimiz kazanmış, şer odaklarlar kaybetmiştir. Türk devleti kazanmış, emperyalist güçler ve onun işbirlikçi taşeronları kaybetmiştir. Bu itibarla demokrasimizin kalitesini göstermesi açısıyla sandığa giderek oyunu kullanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim."

"Rize kendine yakışanı yapmış, tüm karanlık odaklara tokatını çarpmıştır"
"Rize'miz de evladına bir kez daha en net bir şekilde sahip çıkmış, 14 Mayıs'ta Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan yüzde 72,79'luk desteğini 28 Mayıs'ta yüzde 75,86'ya çıkarmıştır.
Rize kendine yakışanı yapmış, tüm karanlık odaklara tokatını çarpmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, yolunun ve bahtının açık olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Aziz milletimize bir kez daha şükranlarımı iletiyorum."

Haber: Ali Tüyloğlu

Editör: EDİTÖR - 2