Öğrencilerin okuma kültürünü geliştirmeyi amaçlayan etkinliğe Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Kültür ve Turizm Müdürü Alper Avluk ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda, proje kapsamında seçilen “Pera Palas’ta On Bir Gece” adlı kitap öğrenciler için tiyatral bir sunumla sahnelendi. Salonda büyük ilgi gören canlandırma, öğrencilere hem edebî hem de görsel bir deneyim sundu.
Açılış konuşmalarını Belediye Başkanı Rahmi Metin ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe yaptı. Konuşmaların ardından projede başarı gösteren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödül çekleri takdim edildi.
Törenin sonunda katılımcılar, proje kapsamında hazırlanan resim sergisini birlikte gezdi. Etkinlik, sergi ziyaretinin ardından sona erdi.







