Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil Odamızı ziyaret ederek Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu hazır bulundu.

Ziyarette 16-21 Kasım 2021 tarihinde yapılması planlanan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’na Rize’nin onur konuğu olarak katılımıyla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Rize Ticaret Borsası, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası, Çaykur ve Çaykur Rizespor’un katılımıyla gerçekleşecek fuarda Rize’nin   yöresel ürünleri, Doğal güzellikleri ve Rize çayı tanıtılacak. 

Bu tür fuar ve tanıtım organizasyonların yörelerimizin  kültürel etkinliklerinin ve farklı özelliklerinin  tanıtımı için çok önemli rol oynadığını  belirten, Mert “Yöremizin  kendine has ürünlerini ve  ilçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak için bir fırsat bulacağız" dedi.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.

Editör: HABER MERKEZİ