Valilik makamında samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticari iş birliği imkânları ile sosyal ve kültürel konular ele alındı.


Vali Vekili Öztürk, ekonomik ve ticari ilişkiler başta olmak üzere iki ülke arasında güçlü bağlar bulunduğunu belirterek, “İki komşu ülke olarak geçmişten bugüne köklü ilişkilerimiz olmuştur. Gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel anlamda bu iyi ilişkilerin daha da üst seviyelere taşınması için elimizden geleni yapmaktayız. İki dost ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi adına ilimize yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.


Ziyarette, Ticaret Ataşesi Canberk Güzel, Acara Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde yer alan iş insanları, MÜSİAD Batum yönetimi ile Rize MÜSİAD Şubesi yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU