Rize İl Özel İdaresi kurum bünyesinde 2 ağır kamyon şoförü, 3 ağır şase ustası, 3 Beko loder kazıyıcı ve yükleyici operatörü, 1 ekskavatör operatörü, 2 greyder operatörü, 1 kaporta ustası, 3 katı atık toplayıcı arka elemanı işçi, 1 kaynak ustası, 1 oto elektrik ve elektronik ustası, 3 silindir operatörü, 5 su tesisat ustası ve 5 yükleyici operatörü olmak üzere alımı gerçekleştirilecek toplam 30 kişi için başvuru ve itiraz sürecinin sona ermesiyle noter kurası bugün İl Özel İdaresinde çekildi.

Her bir kategoride alımı gerçekleştirilecek kişi sayısının 3 katı aday olmak üzere toplam 90 kişi Noter kurası ile belirlenecek. İşe girecek adaylar 18-22 Nisan tarihleri arasında mülakata girecek. 25 Nisan’da mülakat sonuçları açıklanacak ve 3 günlük itiraz sürecinin ardından 28 Nisan’da açıklanacak mülakat sonuçları ile birlikte işe girecek adaylar açıklanacak. İşe girecek adaylar 29 Nisan’da işe başlayacak.

Kura çekimi, Rize 3. Noteri Melahat İbrişim tarafından gerçekleştirildi.

KURA ÇEKİMİNDE RESMİ OLMAYAN KESİN SONUÇLAR ŞÖYLE

Greyder ile silindir operatörü için başvuru şartlarına uygun müracaat olmadığından kura çekilmedi.

Katı atık toplayıcı arka elemanı işçileri için mülakat yapılmayacak. Kurada ilk 3 isim işe girmeye hak kazandı. 6 adet yedek aday çekildi.

Oto elektrik ve elektronik ustası ile kaporta ustası ve ağır şase ustası için alımı yapılacak kişi sayısı kadar veya daha az sayıda başvuruda bulunulduğundan yada başvuru şartlarını taşıyan bulunmadığından kura çekimi yapılmadı. Bu kişiler direkt olarak mülakata girmeye hak kazandı.

Ağır Kamyon Şoförü Kura Sonuçları : Hamdullah Çoruh, Abdullah Çabuk, Yasin Kansız, Yunus Kazancı, Beytül Karadavut, Halil Özgenç.

Beko loder kazıyıcı ve yükleyici operatörü kura sonuçları: Akın Hut, Mesut Kandemir, İsa Güdek, Ercan Çavuşoğlu, Oğuzhan Güner, Muhammet Dedecan, Adnan Bilgi, Abdullah Yılmaz, Hakan Kulaber.

Yükleyici operatörü kura sonuçları: Ali Baltacı, Selahattin Şahin, Ufuk Şakir Taylan, Ali Kalkavan, Hüseyin Tarlacı, Ramazan Yılmaz, Kenan Dedecan, Tuncay Arı, Turgut Yazıcı, Ünal Taş, Orhan Olcay, Osman Dedecan, Ali Çavuşoğlu, Azmi Papaker, Abdülkerim Sarı.

Ekskavatör operatörü kura sonuçları: Sadık Kaçali, Rıdvan Kocabaş, Dinçer Topal. 

Katı atık toplayıcı arka elemanı işçi ASİL :  Osman Öksüz, Yahya Katip, Onur Yelken.

Katı atık toplayıcı arka elemanı işçi YEDEK : Turgay Genç, Sinan Türüt, Yakuphan Baş, Ensar Mısır, Servet Erkan, Muhammer Şen.

Kaynak ustası kura çekimi sonuçları: Murat Çatan, Fatih Vanlı, Ercan Aslan.

Su tesisat ustası kura sonuçları: Mustafa Delihasan, Ali Öksüz, Muhammet Ali Yazıcı, Bircan Mert, Mustafa Çalık, Yunus Emre Hesap, Gökhan Öksüz, Muhammet Zikrullah Koçal, Ferdi Sancaktutan, Savaş Öksüz, Ekrem Özdemir, Şaban Varlı, Muhammet Öksüz, Ekrem Topçu, Vedat Kutlu.

Kaporta Ustası : Medet Yıldırım.

Ağır Şase Ustası: Mehmet Reşat Yazıcı, Onur Osmanağaoğlu.

Oto elektrik ustası: Sedat Koyuncu, Gökhan Atabey, Hüsnü Serkan Büyükoğlu.

Editör: HABER MERKEZİ