Rize-Artvin Havalimanı arasında HAVAŞ seferleri devam ediyor.
 
HAVAŞ, Rize-Artvin Havalimanı’ndan Rize ve Artvin şehir merkezlerinin yanı sıra Pazar, Çayeli, Derepazarı, İyidere, Ardeşen, Fındıklı, Hopa, Arhavi ve Borçka ilçeleri ile Kendirli beldesi arasında karşılıklı olarak HAVAŞ servisleri yolcu taşıma hizmeti vermektedir.  
 
Rize-Artvin Havalimanı’ndan Rize şehir merkezi yönüne HAVAŞ durakları:
 
HAVAŞ servisleri Rize’ye gidişte yolcu indirme Noktaları: 
 
Rize

Gündoğdu Camii önü, Tıp Fakültesi önü belediye durağı, Rize kütüphane yanı belediye durağı, Tevfik İleri Meslek Lisesi önü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önü belediye durağı 

Çayeli

Çiçek Taksi, Aytemiz Petrol karşısı, Şeref Turizm önü 

Derepazarı

PTT önü

İyidere

Sarayköy merkez durağı, İyidere Köprüsü, İyidere Merkez eski belediye önü

Kendirli

Kalkandere Kendirli yol ayrımı Karafazlıoğlu Petrol 

Rize HAVAŞ Otobüsleri, Rize-Artvin Havalimanı kalkışından sonra, şoförün önceden ikaz edilmesi durumunda, ana güzergahlar üzerinde belirtilen noktalarda yolcu indirmektedir. 
 
HAVAŞ servisleri Rize'den Rize-Artvin Havalimanı yönüne yolcu alma noktaları ; 
 
Rize şehir merkezinden Rize-Artvin Havalimanına HAVAŞ​ durakları:
 
Rize

Tıp Fakültesi önü belediye durağı, Rize kütüphane yanı belediye durağı, Tevfik İleri Meslek Lisesi önü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önü belediye durağı, Gündoğdu Camii önü

Çayeli

Çiçek Taksi, Aytemiz Petrol karşısı, Şeref Turizm önü 

Derepazarı

PTT önü

İyidere

Sarayköy merkez durağı, İyidere Köprüsü, İyidere Merkez eski belediye önü

Kendirli

Kalkandere Kendirli yol ayrımı Karafazlıoğlu Petrol 

Rize HAVAŞ otobüslerine binişlerde; servis kalkış saatlerinden 15 dakika önce kalkış noktalarında bulunulmalıdır. HAVAŞ Servisine güzergah içerisinde binilecekse kalkış saatinden önce telefon ile bilgi verilmesi ve Rize HAVAŞ güzergahında ara duraklardan binecek yolcuların HAVAŞ Servislerine binmeden önce 0850 222 0 487 HAVAŞ çağrı merkezini araması gerekmektedir.
 
Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ ücreti ne kadar?
 
Rize ile Rize-Artvin Havalimanı arası Rize HAVAŞ ücreti: 60 TL, Çayeli ile Rize-Artvin Havaalanı arası Havaş ücreti: 35 TL, Derepazarı ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 80 TL, Fındıkllı ile Rize-Artvin Havalimanı arası HAVAŞ ücreti: 60.00 TL ve İyidere ile Rize-Artvin Havaalanı arası HAVAŞ ücreti: 85.00 TL olarak belirlenmiştir.

Editör: EDİTÖR - 2