Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi toplanarak devam eden spor faaliyetleriyle alakalı olarak istişare toplantısı yapıldı.

İyidere’de bir restoran da geniş katılımlı gerçekleşen yönetim toplantısına Rize ASKF Başkanı Ali Çelik ve Yöneticileri ile Kulüp Başkanları katıldı.

Rize sporunda kulüplerin birlik ve beraberliğine vurgu yapılan toplantıda konuşan Rize İl Özel İdarespor Başkanı Ümit Hüseyin Sarı, “Rize İl Özel İdaresi olarak futbolun geleceğine yatırım yapıyoruz. Alt yapıda çok yetenekli sporcularımız var. Bu sporcular gelecekte Rize sporuna uzun yıllar hizmet edecekler” dedi.

Başkan Sarı, “kulüp olarak Rize’deki diğer kulüplerimizle diyaloglarımızı her daim sağlıklı tutmak istiyoruz. Bu anlamda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bir kurum takımı olmamız hasebiyle devlet desteğini arkamıza aldığımız yönünde açıklamaları duyuyoruz. Özel İdare’nin kaynaklarını kullanmamız kanunen yasaktır. Takımımız Bölgesel ligdeki geliri kurumumuzun içerisinde çalışanlarımızın gönüllü yardımları ile yapılmaktadır. Bu şekilde bir bilgi kirliliği oluşmaktadır.” dedi.

Yoğun katılım ile burada olmanızdan ötürü teşekkürlerini arz ederek sözlerine başlayan ASKF Rize İl Başkanı Ali Çelik, “ASKF olarak Rize’deki bütün kulüplerimize eşit mesafede olmaya çalışmaktayız. Elimizde olmayan nedenlerle bir takım eksiklikler olsa da kulüplerimizin kurumsal yapıya kavuşarak, daha kaliteli olmaları noktasında mücadele etmekteyiz. Devam eden Bölgesel Amatör Lig’deki takımlarımızın başarısı bizleri sevindirmektedir. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacaklarını umut etmekteyiz. Süper Amatör ’deki müsabakalar başladı ve güzel bir şekilde devam etmekteyiz” şeklinde açıklamada bulundu.


 

Editör: HABER MERKEZİ