Bugüne kadar binin üzerinde delege, MHP'de olağanüstü kurultayın bir an önce toplanması için noter tasdikli imza verdi. Bu durumun asıl anlamı şudur : ÜLKÜCÜ HAREKETİN SİYASİ ORGANİZASYONU OLAN MHP'NİN ÜST YÖNETİM KADROSU YENİLENMELİDİR. YENİ BİR EKİPLE, ÜLKÜCÜ HAREKET İKTİDARA YÜRÜMELİDİR. ..

Delege tehlikeyi görmüştür. 
Rakam son derece yüksektir. 
Balgat, bu durumu iyi okumalı ve gereğini yapmalıdır.

Devlet Bahçeli ve yol arkadaşları bu hafta sonu Kızılcahamam'da toplanacaklar. Arzu ve ümit edilirki, ayak sürtme , işi yokuşa sürme yönünde bir karar çıkmasın. Dileğimiz odurki , genel merkezin kendisi meseleyi olağanüstü kurultaya götürsün. 
Dahası, birlik ve beraberlik mesajı verilsin. Ayrışmaya, dağılmaya, bölünmeye, hele hele kırgınlık ve dargınlıklara sebebiyet verecek beyan ve davranışlardan uzak durulsun. 
Aldığımız duyumlara göre, Bahçeli ve ekibinin mhp üzerinden elini çekmeye niyeti yok. Bu durumda, maalesef konu mahkemeye intikal edecek. İnşallah mesele bu sürece girmeden, hareketin kendi içerisinde halledilir. ..

Türkiye ameliyat masasında dilim dilim edilmeye uğraşılıyor .
Hal böyleyken, ülkücü hareket dimdik ayakta olmak ve geleceğimiz için ne gerekiyorsa, onu yapmak mecburiyetindedir. 
Ülkemiz , Milletimiz ve, 
Ülkücü Hareket üzerinde büyük oyunlar oynamaktadır. MHP nin olmadığı bir siyasi yapıya doğru adım adım yürünüyor . Sarayın ve onun arkasındaki malum güçlerin hesabı bunun üzerine kurulmuştur. 
Kafalardaki " başkanlık sistemi " nde özerklik vardır. Ve sadece iki parti vardır. AKP ve CHP. ...

Kızılcahamam'dan bu tuzağa, bu ateşe destek olacak ve yardım sağlayacak yönde bir karar çıkarsa, bu millet o karar sahiplerini asla affetmeyecektir !
Kızılcahamam'dan aklın galip geleceği güzel kararların çıkması dilek ve dualarımızla. ...
Allah yar ve yardımcımız olsun.