Haber: Doğancan İlek - CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı yaptığı açıklamada 14 mayıs’ ta yapılan seçimlerde 44 yıl sonra kendisinin Rize’ den partisinden milletvekili seçildiğini kaydetti. Ocaklı, “28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın azda olsa bir farkla seçimi önde bitirmesiyle sonuçlanmıştır. Bizde kendisini ve destekleyenleri tebrik ediyoruz. Türkiye’nin halkı bize muhalefet görevini vermiştir. Bizde bu görevi daha doğru biçimde yapmak için elimizden geleni yapacağız. dedi

MİLLET İTTİFAKININ BİLEŞENLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, “Birlikte yol yürüdüğümüz Millet İttifakının değerli il başkanlarına üyelerine Gençlere ve Kadınlara bu seçimde gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Çok üzgünüm elbette bizde kazanmayı bize destek verenleri taçlandırmayı isterdik. Çok onurlu bir mücadele ile sürdürdüğümüz bu yarış halkın kararıdır. Nasıl bitmişse elbette onu kabulleneceğiz. Türkiye’de ittifakımız artık partilerini büyüterek seçimi kazananlar ile partilerinin büyüklüğünden dolayı seçimi kazananların ayrıklaştırılacağı bir dönem geldi.” dedi.

KENDİ ÖZ ELEŞTİRİMİZİ YAPACAĞIZ

Ocaklı: " Kendi öz eleştirimizi yapacağız. Türkiye’yi en önemli biçimde yeniden ayağa kaldıracak kadroları belki revize edeceğiz ve yeniden yollara düşeceğiz. Umudumuzu yitirmedik, halkımız da umudunu yitirmesin. Türkiye’de eninde sonun da demokrasi galip gelecektir. Bu böyle biline" diye konuştu.

Editör: EDİTÖR - 1