ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHI VE BEREKATÜH.

Ne mutlu küllerinden yeniden doğa bilenlere... Yeniden var olmak, hayatımıza yeni bir anlam katmak istiyorsak çok çalışmalı, sabretmeli ve çok gayret göstermeliyiz. Bu Türk milleti ve devleti için çok önem arz ediyor.

Her işte olduğu gibi başarılı olmak ve bir hedefe varmak içinde da istemek, sabırlı olmak, gayret etmek, disiplinli bir şekilde hareket etmek önceliklerimiz arasında olması gerekmektedir. 

Kendini ve özünü bilen insanların sayılarının artması bütün sorunların çözümünü çok kolaylaştıracaktır. Sorunlarını halletmiş yüce Türk milletinin başkalarına ve bütün insanlığa faydası çok olacaktır.

Günümüz dünyasında güçlü devletlerin kendi düşüncelerini ve fikirlerini diğer devletlere kabul ettirmek için büyük bir çaba içinde oldukları bir gerçektir.

Dünyayı yönetmekte olan bu düşük seviyeli halkların insanlık şartnamesini ve bakış açılarını bilmeyenimiz yoktur. Onların bakış açılarına göre söylemeye bile utanıyorum ama insan hayvandan bile değersizdir.

Büyük bir ekonomik ve askeri güce sahip olan bu devletlerin kendi değer yargılarını diğer topluluklara ve devletlere kabul ettirme dönemleri Türk devleti ve müslüman Türk milletinin sayesinde kabul görmemektedir.

Bizim millet ve devlet olarak güçlü olmamız bu seviyelere gelmemiz onların sonunu hazırlamaktadır. Bunu bizden daha iyi biliyorlar ve görüyorlar.

Dünyada hiçbir insan sıkıntı çekmesin insana değer verilsin çünkü insan bu dünyanın en değerli varlığıdır. Bunu bilen bu şekilde mücadelesini veren tek devlet Türkiye ve millet olarak da yüce ve bir o kadar da aziz müslüman Türk milletidir.

Ey müslüman Türk milletinin 
asil evlatları özüne dönmek için bu uğraşların boşa gitmeyecek dünyada hak ettiğin yeri gelerek adalet tecelli edecektir.

Sen çağ açıp kapayan tarihte en fazla devlet kurma ve yönetme becerisine sahip olan bir milletin soyundan geliyorsun.

Dünyada senin gibi insanlığa hizmet edecek başka bir millet bulamazsın. Bunun öncülüğünü sen yapmak zorundasın. İnsanlığa hizmet edecek kabiliyete ve donanıma sahip tek ve çok özel bir milletin neslisin.

Titre ve kendine gelmeye çalış. Dünyaya adalet ve nizam vermek için özel olarak yaratılmış bir milletsin. Sorumluluğun ve vazifen çok ağırdır.

DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLIĞIN UMUDU SENSİN.

Sen uykuda olanları uyandırmak, insanların sevgi, saygı, höşgörü, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşamalarına sebep olacak her türlü ortamın hazırlanmasına öncülük etmek için yaratılmışsın.

Kimsenin seni yönetmesine izin veremezsin, sen yönetilen değil yöneten olmalısın ve olacaksın. Bunun için ne gerekiyorsa kendini donanımlı hale getirmek adına gece gündüz demeden çalışacaksın. Çünkü senin yönetiminle insanlık huzur bulacak rahat bir nefes alacaktır.

Dünyamız yeni bir çağa doğru adım adım ilerlemektedir. Bunun emareleri ve işaretleri çok net olarak görülmektedir. Bu yeni çağda herkes huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek, kimse kimsenin hakkına hukukuna tecavüz edemeyecektir.

Hakikaten dünyamızda bir dönem kapanıyor, yeni bir dönem açılıyor. Küresel güçlerin ve dünyayı yöneten devletlerin her istediklerinin yapıldığı dönem Allah’ın izniyle tarih oluyor.

Dünya beşten büyüktür denildiği zaman eski dönemin kapanmaya yüz tuttuğunun yeni bir dönemin başladığının işaretleri veriliyordu.

Yeni bir çağ açılıyor ve bunun temelleri çok sağlam atılıyor. Allahın izniyle bu çağ Türk islam çağı olacaktir.

Bu özel ve asıl millet gereğini yerine getirmek için gece gündüz demeden var gücüyle ve çok yönlü olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bu istek, bu arzu, bu çalışma azmi boşa gitmez ve gitmeyecektir.

Müslüman Türk milletinin bir ferdi olarak bunu görüyor ve bunda emin olabiliyorum.

Müslüman Türk milleti dünyaya nizam vermek için çok yönlü çalışmalarına son surat devam etmektedir. Bu asil ve özel millet sayesinde dünyamız nefes alacak ve dünyamızda huzurlu mutlu bir yaşam sürülecektir.

Allah’ın izni ve yardımıyla.

İnsanların sevgi, saygı, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşayacakları güzel günlerin yaklaştığı kanaatı kendini bilenler tarafından çokça dile getirilen bir çağa giriyoruz.

Bildikleriyle amel eden bu asil millete Allah bilmediklerinide öğretecek, ona yardımını esirgemeyecektir.

Me Mutlu Türküm Diyene

Selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz.